Bijuterii muzicale, prilej de bucurie în duhul credintei străbune

Albumul „, Colindä-ne, Doamne” al apreciatei, distinsei si indrăgitei interprete Alina Mavrodin, surprinde prin sinceritatea mesajului transmis, ce caută să dezvăluie sensul si conținutul plin de dragoste, pace si credință, ale uneia dintre cele mai iubite sărbători ale Crestinătății, Nașterea Domnului. În ipostaza de compozitor si poet, autoarea celor 10 colinde ne invită la redescoperirea bucuriei vieții, redată sugestiv în versurile care trimit la universul fascinant al familiei creștine, reunită sub aura binecuvântată a Pruncului Sfânt. Sperăm ca muzica, versurile si mai ales interpretarea acestor prețioase bijuterii muzicale să reprezinte prilej de bucurie, in duhul credinței străbune, pentru publicul iubitor de artă, care va aprecia la adevărata măsură, efortul entuziast si creator al Doamnei romanței românești.

† Nifon, Arhiepiscop si Mitropolit al Târgovistei

Alina ne poartă între pământ si ceruri.

Ascultând aceste colinde te învăluie peisaje venite parcă din alte dimensiuni. Muzica lor vine ca o minune dumnezeiască pentru a ne face să simțim din nou că în lume există încă multă iubire, bucurie, frumusețe și speranță. Alina ne poartă între pământ și ceruri cu fiecare armonie venită din suflet pentru suflet. Și pentru că au fost compuse primăvara, orchestrate vara, înregistrate și masterizate toamna și sunt specifice iernii… cu siguranță te poți bucura de ele în orice anotimp!

Marius Hristescu, orchestrator si dirijor

Motto: Ne colindă îngerii!

Nepoțeilor mei iubiți, Sotiria-loana și Victor!

Albumul „Colinda-ne, Doamne” s-a născut in nopți albe, stând cu sufletul in rugăciune. Mulțumesc ajutorului divin pentru clipele de inspirație pe care mi le-a trimis, mângâietor si copleșitor, pentru a putea da viată acestor colinde si cântece dedicate sărbătorii Nașterii Domnului. Un vis împlinit! Si… nu oricum, ci cu orchestrații minunate, din ceruri coborâtoare, opera lui Marius Hristescu. Negativele orchestral de excepție le-a filigranat pianistul Cătălin Tută-Popescu, un muzician cu suflet de aur. Am inclus in acest album si o

romanță anume creată pentru Maica Domnului, „,Regina Lumii”, ocrotitoarea Cetății Romanței – Târgoviște si a Festivalului National de Romanțe „Crizantema de aur”, din destinul căruia a rânduit să fac parte. Mulțumesc familiei mele iubitoare și tuturor oamenilor dragi care m-au onorat în realizarea, prezentarea și promovarea acestui album, în acest an cu multiple semnificații in viața mea artistică! Vă doresc să aveți parte de sărbători binecuvântate și de ocrotire divina!

Alina Mavrodin Vasiliu